Massage
Wat is er zo bijzonder aan mijn massagebehandelingen?

Ik heb een aantal massagecursussen gevolgd en leerde de technieken, maar had daar nog geen gevoel bij. Met gevoel masseren leerde ik door uit te wisselen met hele goede masseurs, door  jarenlang deel te nemen aan uitwisselingsweekenden en daar pikte ik veel van op. Tegenwoordig pas ik mijn totale ervaring toe tijdens een massagesessie, vooral door ‘het te laten gebeuren’, dus niet het probleem te willen fixen. Door de klant mee te laten ademen en te leren los te laten. Ik laat me daarbij leiden door mijn intuïtie, ik heb geleerd daarnaar te luisteren. 


Ik geef druk vanuit mijn lichaamsgewicht, wat erg prettig voelt. Tijdens het masseren worden mijn handen heel warm en ik heb gemerkt dat ze gloeiend worden op plekken waar dat nodig is. Je kunt voor het totale pakket kiezen (zeer aan te raden) of een deel daarvan. 

Een aparte, delicate massage is de metamorfosemassage, waarbij reflexpunten op de voet, hand en het hoofd zachtjes worden gemasseerd. Na een aantal behandelingen ga je je anders, beter voelen.  


Voor de oudere en/of zieke mens geef ik speciale zorgmassage, als aanvulling op Energie Stromen of apart. Indien nodig kan dat ook bij jou thuis of bij je instelling.


De massagevormen die ik aanbied zijn:

• Holistic Pulsen

 Drukmassage (shiatsu)

 Holistische oliemassage

 Hotstone massage 

 Voetreflexmassage

 Gezichtsmassage

 Metamorfosemassage

 Zorgmassage, voor de oudere en zieke mens


massage-gezond-zijn-doe-je-zelf

Gezond met Massage Stromen en Bewegen

 Molenmakerslaan 55  |  3781 DB  |  Voorthuizen | Tel. 06 10840632 | info@gezondzijndoejezelf.nl


logo-gezond-zijn-doe-je-zelf