Welkom om mijn website Gezondzijndoejezelf.nl. Wie ben ik? Mijn naam is Gerard van den Brink. Het is mijn grote droom en wens om mensen te helpen die kleine en grote lichamelijke klachten hebben of, en daar wil ik naartoe werken, ze voorkomen. Daarvoor heb ik drie soorten behandelingen: Massage, Energie Stromen en Bewegen op basis van yoga en tai chi.

Voel jij je aangesproken? Ben jij…

  • Gemotiveerd om aan jouw gezondheid te werken? Om zelf het heft in handen te nemen als het om jouw gezondheid gaat?
  • Bereid aan te nemen of te leren dat er energiestromen door je lichaam lopen? Als deze geblokkeerd zijn, kan dat klachten veroorzaken, dat kun je oplossen door je handen op bepaalde punten te leggen.
  • Sta jij open om energie uit de kosmos te ontvangen?
  • Een liefhebber van een gevoelige, holistische massage met volle aandacht gegeven?
  • Je bewust dat je je spieren en gewrichten moet trainen om spiermassa te behouden en ze soepel en sterk te maken?
  • Geïnteresseerd om bewegen op basis van yoga en tai chi te ontdekken? Wellicht zegt dat je nu nog niets zegt, ga het ervaren!

Kijk dan verder onder de diverse hoofdstukken voor verdere informatie.

Wil je hier meer over weten of een afspraak maken? Stuur me dan een email of bel /app mij

Tot gauw!